Deco cochilii la domiciliu – unele idei frumoase!

Coarnele sunt una dintre cele mai vechi forme de bijuterie pentru omenire. Bijuteria antlerului este cunoscută din cele mai vechi timpuri, când vânătorii și-au dat femeile cu dinții sau cu coarnele pradă după vânătoare. De aceea a trecut mult timp, dar atracția de bijuterii din corn este încă acolo. Bijuteria din coarne asigură că casa ta are un stil unic și nu trebuie să fii vânător sau vânător.

Antler este un material frumos și poate fi ușor de folosit cu instrumentul potrivit, chiar dacă sunteți începător în domeniu. Puteți găsi mai multe informații despre editarea atât pe internet, cât și cu un maestru care se va ocupa de aceasta și va face dorințele dvs. realitate. În articolul nostru ne-ar plăcea să vă arătăm niște poze cum să Deco cochilii ar putea integra acasă și chiar și ușor. Multe dintre poze prezintă coarne deco care și-au păstrat aspectul original, creând un mediu antichității în casă.

23 de idei pentru coarnele deco în apartament

Pune accentul pe coarnele deco

Există multe opțiuni pe măsură ce vă imaginați coarnele deco într-o cameră. Ar putea servi ca un accent în spațiu, dacă de ex. un candelabru sau o lampă de podea reprezintă. Sfeșnicul sau vaza cu coarne - motive este, de asemenea, o idee grozavă, care este foarte comună.

deco-antler chandelier-


Coarnele dvs. deco fac un detaliu remarcabil

Pe de altă parte, aveți și opțiunea ta Deco cochilii să-l lăsați discret în colț și să fiți sigur că nu trece neobservată. Acesta este exact cazul oglinzii făcute din coarne sau cu suportul pentru haine. Fii creativ și găsești propriul tău mod de a-ți arăta coarnele deco în lume!

deco-antler-cupă

deco-antler-sticla-cu-ochelari

deco-antler perdea container


deco-antler-container

deco-antler-lemn

deco-antler-lumânare deco-antler-sfeșnic

 

deco-antler-candelabru-lux

deco-corn de cerb - candelabru cu becuri-

deco-antler candelabru-decoratiuni

deco-antler candelabre alb-

deco-antler-lampă

deco-antler-lampă-2

titular deco-antler-bijuterii
deco-antler-cu-bumen

deco-antler-to-sticla

deco-antler fructe container

deco-antler-oglindă

deco-antler-scaun

lampă-deco-antler

 

ceas deco-corn de cerb

antler cu dimensiuni reduse