Hanging balcon plante pentru spații magnifice în aer liber!

Voi veniți acasă după o zi lungă de muncă și chiar de jos vă veți observa un balcon frumos, cu plante colorate, care fac vederea atât de mare. Ai invidia pe acest proprietar daca ... Stop! Da, de fapt e balconul tău cu flora frumoasă de acolo. Atunci zâmbește pentru că ești un proprietar de balcon mândru! Sau - nu sunteți conștienți de această situație și sunteți exact gelosul pieton al balconului, cu decorațiunea rece suspendată. Opriți-vă! Ei bine ... puteți crea, de asemenea, un balcon super cu verdeață. Vă prezentăm câteva idei!

agățat-balkonpflanzen - vintage oală


Hanging balcon plante pentru spații magnifice în aer liber!

Există de fapt destul de câteva plante care sunt potrivite pentru condițiile de balcon. Desigur, trebuie să vă amintiți ce fel de balcon vă oferă: lumină, umiditate, umbră, alimentare cu apă. Dacă sunteți clar, sunteți deja gata să selectați plantele din balcon.

Plantele de balcon sunt de obicei anuale care infloresc doar o vară și pot fi aduse în interior în timpul iernii. Plantele cu balcon nu sunt de obicei mai mari de 60 cm. Când vine vorba de alpinism, aceasta este limita minimă. Planurile de balcon agățat sunt de obicei preferate dacă doriți să le utilizați ca un ecran natural de confidențialitate pentru balcon. Cele mai multe plante de balcon se bucură de locații însorite și parțial umbrite, dar există, de asemenea, unele plante pentru balcon, care sunt de asemenea potrivite pentru umbra.

Decoreaza plantele cu balcoane suspendate cu vase colorate

colorat-cupe agățat-balkonpflanzen-punktchen

agățat-balkonpflanzen - colorate vase

Pentru a aranja balconul cu plante agățate pur și simplu aveți nevoie de cutii, nisip și sol și florile alese, de ex. Geraniumuri, begonii, fuchsii, viermi agățați.

 Hanging balcoane pentru balcoane parțial umbrite

În mod deosebit bine cunoscute și populare aici sunt begoniile, pe care le puteți aranja atârnând în multe culori. Begonia înflorește în culorile roșu, alb, roz, galben, portocaliu și roșu. Fuchsia, care arată foarte bine în timp ce atârnă, înflorește din mai până în octombrie. Florile sunt deseori chiar de două culori și pot fi alb, roz și violet.

agățat agățat-balkonpflanzen-plantat


agățat-balkonpflanzen-colorat-cupe

agățat-balkonpflanzen-floare-in-Trentino-Tirolul de Sud-Italia-

 Hanging balcon plante pentru balcoane însorite 

Geraniums aparțin florilor, care dezvoltă foarte multe flori și pot fi atârnate atârnând foarte frumos ca utilizarea plantelor de balcon. Florile infloresc din mai până în octombrie și au nevoie de un loc care are mult soare. Trebuie să udați în mod regulat geranium-urile, dar evitați contactul cu apă. Cele mai puțin cunoscute plante de balcon agățate includ păduchile. Aceste flori infloresc in culorile albe si roz si formeaza un covor dens de flori.

agățat-balkonpflanzen-Shutterstock

agățat-balkonpflanzen-cool-balcon-floare

Hanging balcon plante cu terase suspendate

agățat-balkonpflanzen acoperiș terasă

agățat-balkonpflanzen-decorare

agățat-balkonpflanzen-albastru-galben-gr [n

Hanging balcon plante în adevăratul sens

coșuri agățat-balkonpflanzen

-balkonpflanzen-petunii agățat

agățat-balkonpflanzen-bogat-floră

agățat-balkonpflanzen-roz

agățat-balkonpflanzen-roșu

hanging-balcon plante-Tim Downey

agățat-balkonpflanzen-oală

agățat-balkonpflanzen-veg-la-balcon

agățat-balkonpflanzen-veneția-gotic

agățat-balkonpflanzen-veneția-violet

agățat-balkonpflanzen-balcon-in-roma

Sperăm că ne-a plăcut articolul nostru pentru agățarea balustradelor! Mai multe sugestii pentru decorarea cu plante puteți găsi, de asemenea, în posturile noastre următoare.

Mult noroc cu designul Oazei Verzi!