Culoare piele scaun și piele canapea – Refresh mobilier din piele!

afișa


Mobilierul din piele este considerat un punct superior în gustul tău. Ei spun, de obicei, "clasă, imagine sau lux". Chiar și cel mai bun mobilier se umple și se amortizează. Culoarea își pierde prospețimea, petele se pot distinge cu ușurință, iar unele locuri sunt complet înnegrite. Știind ce investiții înseamnă mobilier de înaltă calitate, sugerăm că, în loc să aruncăm mobila veche, pur și simplu o reface. Astăzi vă oferim câteva idei pe care le putem colora scaunul din piele sau canapeaua din piele. Încercați!

canapea de piele-colorant-neu


canapea de piele nouă scaun

 Culoare piele scaun și piele canapea - Refresh mobilier din piele!

Trebuie să înțelegeți mai întâi că, indiferent de vârsta în care arată mobilierul din piele, și-a păstrat proprietățile dintr-un material natural. În acest sens, își pierde doar strălucirea și culoarea, dar nici o calitate. Aceasta este una dintre principalele cauze pe care le puteți decide pentru o revigorare meritată. Să începem cu ceea ce aveți nevoie pentru o astfel de perfecționare.

canapea de piele-piele colorant-fabrlosung

În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți un curățitor neted de piele - veți avea nevoie, de asemenea, de o cârpă pentru a curăța grăsimea și murdăria de pe mobilier. Puteți cumpăra un tampon fin pentru șlefuire și puteți rupe suprafața cu mișcări circulare.

canapea de piele-colorant-reinigungbuerste


După procedura de curățare, este rândul culorii pielii - majoritatea oamenilor recomandă utilizarea unei culori negre, deoarece este mai stabilă decât tonurile. Piața oferă și alte opțiuni de culoare: întreaga paletă de culori - roșu, galben, albastru, maro, gri și s.w. Există, de asemenea, sugestii mai noi, cum ar fi culoarea neonului.

piele paleta canapea culori

canapea de piele Colorare-menta-fresh

Prin achiziționarea culorii din piele, puteți trece la sarcina reală prin colorarea scaunului din piele sau a canapelei din piele. Aplicați tonicul de noapte cu un burete, acordând o atenție deosebită suprafețelor pocăite.

canapea de piele-colorant burete

Lăsați pielea să se usuce timp de ceva timp până la următoarea aplicare (dacă este necesar). În cele din urmă, lăsați fotoliul sau canapeaua pentru 24 de ore și numai atunci puteți să-l lustruiți.

piele vopsite canapea-albastru-sesseö

Bucurați-vă de fotoliu și canapea răcoritoare!

piele vopsite canapea-maro-reîmprospătările

canapea de piele-colorant-reîmprospătările

Iată câteva fotografii "înainte și după", astfel încât să puteți vedea singuri cât de eficient vă puteți vopsii fotoliile din piele și canapelele din piele!

Sperăm că v-am ajutat cu sfaturile noastre despre cum să vă vopsiți și să vă împrospătați fotoliile de piele vechi și canapeaua din piele!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 73 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map