Podele din vinil sunt la modă

Datorită progreselor tehnice, calitatea și aspectul podelelor de vinil au fost îmbunătățite de mai multe ori în ultimii ani. Cu un raport atractiv preț-performanță, acesta este unul dintre cele mai populare acoperiri din camera de zi. La proiectarea unei case, un lucru este deosebit de important astăzi: individualitatea! Nu mai există o schemă F, conform căreia apartamentele sunt mobilate și astfel găsim clienților cu design de vinil o alternativă ideală la parchet sau laminat.

Vinyl - Material contemporan pentru podea

calitate-podele-in-dormitoare


În designul modern și optica, podeaua din vinil vine pe primul loc în plumb. Comerțul oferă cauciucuri cu adevărat frumoase, care nu amintesc de adidași vechi. Procesele moderne de fabricație permit o gamă largă de culori și modele. Exemplele de Hori arată cât de frumos și autentic vinilul poate să arate în optica naturală. Chiar și vechea acuzație că vinilul conține substanțe nocive este mult depășită. Ca și alte acoperiri de podea, vinilul este fabricat în conformitate cu standardul DIN EN 685 și se ridică în mod clar la compararea altor materiale, cum ar fi laminatul. Podelele din vinil din Europa nu conțin plastifianți nocivi.

vinil-podea-in-frumos-living

Avantaje vinil

Calitatea vinilului este avantajoasă, acoperirea care înghite zgomote în cameră și are astfel un efect pozitiv asupra climatului spațiului de locuit. Opțional, pardoselile din vinil au, de asemenea, o izolație fonică încorporată, eliminând necesitatea unui alt pas în realizarea izolației. Datorită calităților sale bune, vinilul este foarte bun și ușor de așezat. Curățarea ulterioară se face cu ușurință cu o cârpă și o cârpă umedă. Nu numai în camera de zi, dar și în baie - astfel încât camerele umede - poate fi pus podele de vinil. Aici, în loc de normal, se folosește un adeziv impermeabil. Datorită înălțimii reduse, vinilul poate fi așezat, de asemenea, în cazul în care alte plăci de podea sunt prea mari datorită închiderii ușilor.

dormitor frumos cu podea de vinil

Dezavantaje vinil

Un dezavantaj poate fi stratul subțire, astfel încât vinilul trebuie întotdeauna să fie așezat pe suprafețe uniforme. În plus, obiectele grele sau mobilierul pot deteriora permanent podeaua. Podelele din vinil nu sunt complet rezistent la apă și, prin urmare, trebuie curățate numai umed, dar nu umed. Îndepărtarea podelei de vinil durează mult timp. Deoarece podeaua este lipită, trebuie să lucrați cu atenție aici. Ulterior, solul este aruncat numai într-un incinerator.

vinil podea creativ-design modern


Întrebări din viața de zi cu zi

În plus, vinilul nu trebuie instalat pe covorul existent. Aceasta nu înlocuiește izolarea fonică a piciorului, dar poate fi cauza unei mucegai ulterioare. Dale, pe de altă parte, sunt potrivite ca bază. Aici, un compus de nivelare trebuie să asigure o suprafață plană. De asemenea, este recomandată o izolare fonică.

vinil-podea-modern și elegant bucătărie