Configurarea unui butic: ce ar trebui luat în considerare?

În ultimii ani, a avut loc o creștere rapidă a concurenței magazinului de internet. Din ce în ce mai mulți consumatori fac cumpărături pe internet. Aceasta face ca aceasta să fie deosebit de dificilă pentru furnizorii staționari de textile. Operatorii de buticuri sau croitori trebuie să depună eforturi suplimentare pentru a spori vânzările. "Alegeți totul cu cea mai mare grijă" - aceasta este regula de aur în afaceri de azi. De la temperatura și culorile din sală la cele mai mici accesorii: toate detaliile influențează dorința de a cumpăra.

 Având în vedere acest lucru, acum vrem să oferim câteva sfaturi utile pentru decor pentru proprietarii magazinelor de îmbrăcăminte, astfel încât să nu piardă niciun aspect de promovare a vânzărilor. Întrebarea principală este întotdeauna: "Ce elemente joacă un rol decisiv în procesul de cumpărare?"

Locația. Unde este boutique-ul situat? Este ușor de atins? Există semne și semne care dau indicații clienților potențiali? Nu subestimati aceste intrebari. Chiar și cea mai frumoasă afacere poate merge în genunchi dacă accesul la ea este dificil.

Aspectul exterior. Cum funcționează boutique-ul sau croitoria din exterior? Un decor semnificativ și promoțional pe ferestrele magazinelor poate provoca o dorință în rândul oamenilor de a intra în afaceri. Buticul dvs. ar fi deosebit de atractiv dacă aveți un accent în prim-plan. Aveți nevoie de un eyecatcher care atrage atenția asupra showroom-ului.

Ambianța în interior. Foarte important! Atmosfera pe care o creați în afacerea dvs. poate declanșa emoții pozitive. Parfumurile plăcute, iluminatul atractiv, temperatura potrivită (nici prea rece sau prea caldă), aranjamentele imaginative și elementele atrăgătoare din punct de vedere vizual oferă sugestii de îmbunătățire a vânzărilor. De asemenea, este recomandabil să alegeți mobilier de tip boutique tematic. Alegerea stilurilor interioare este excelentă: stil baroc, Shabby Chic, stil nordic și multe altele. Textilele par deosebit de plăcute atunci când fac parte din camera tematică. În acest fel, atrage mulți interesați de buticul.

Atmosfera în butic este foarte importantă

-Butic set-luminos-auriu-nuanțată


set-de tip boutique, super-interior

Sistemul de comandă. Acest punct din lista de verificare este la fel de important ca și atmosfera primitoare. Un aranjament simplu și clar al produselor poate ajuta clientul să obțină rapid o imagine de ansamblu și să recunoască unde sunt lucrurile. Cumpărătorul potențial nu trebuie în niciun caz să primească o impresie haotică. Textile bine sortate, care sunt adaptate la facilitate, cresc vânzările și numărul de clienți obișnuiți și noi. Alte aspecte ale promovării vânzărilor sunt rafturile, standurile și toate accesoriile și elementele mobilei. Acestea includ umerase și dressmakers. Manechinele reprezintă o parte deosebit de importantă a echipamentului de magazin, deoarece prezintă textilele atractive și remarcabile. De asemenea, importante sunt bustul de bijuterii și chiar pungile de tote. Toate detaliile au un sens pentru întreaga ambianță, precum și pentru organizarea pur practică a afacerii.

Creați o comandă perfectă

de tip boutique-set-foarte-modern și-chic

Manechinele atrage clienții

set-tip boutique-manechin


set-de tip boutique-rece-manechin

Acestea au fost doar aspectele principale pe care trebuie să le ia în considerare toți proprietarii de magazine de îmbrăcăminte. Un serviciu bun la client, precum și o calitate superioară a produselor textile sunt de asemenea importante pentru vânzări. Dar nu trebuie să menționăm asta, nu?

Înainte de a deschide un magazin de tip boutique, trebuie să investiți ceva timp în cercetare și să planificați în prealabil toate lucrurile mici din jurul configurației zonei de vânzare. În acest fel puteți controla întregul proces în timp.

set-tip boutique-stră-echipamente

set-de tip boutique-top-notch-uite