Un pat agățat la domiciliu – 20 de idei noi!

afișa


Într-unul din articolele noastre anterioare, v-am arătat deja o idee interesantă pentru dormitor: paturile agățate, care sunt nu numai foarte practice și economisire de spațiu, dar și destul de basm. Un pat agățat vă permite să vă pierdeți picioarele picioarelor pentru o vreme - într-un sens pozitiv, bineînțeles. Cu un astfel de pat, vei avea mereu percepția că ești în aer. În cazul în care visele și dorințele pot fi îndeplinite, în care vă aflați Simțiți lipsa de greutate. Lăsați această distracție plăcută! 

Un pat agățat la domiciliu - 20 de idei noi!

Un pat agățat este de obicei poziționat fie în dormitor, fie în grădiniță. Iluzia că patul tău se blochează pe 4 funii nu este de fapt o condiție optică. Cu toate acestea, modelele se dovedesc a fi deosebit de sigure și confortabile. Piața nu oferă numai modele diferite, în funcție de dimensiune, culoare, formă, dar și prețuri diferite, care variază de la "simplu" la "lux". Dar dacă aveți destulă răbdare, timp și creativitate, vă recomandăm să vă construiți singuri magia plutitoare.

agățat pat elegant


agățat-colibă ​​(2)

agățat pat colibă

Pandantiv pat căsuțelor 2


pat pandantiv inspirație Nursery 2

agățat pat pepinieră

pat pandantiv pepinieră-3

pat pandantiv pepinieră-4

agățat pat-kinderzimmer6

agățat pat-pepinieră-dublu

agățat pat-violet

agățat-pat moderne dormitor-idei

Pat agățat - în aer liber

agățat pat de dormit în aer liber

agățat-pat în aer liber pat pendulare

agățat pat navă

agățat pat dormitor

agățat pat extensibilă

agățat pat alb-și-lux

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 + = 92

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map