Birourile și camerele de oaspeți combină: idei pentru o cameră de combinare perfectă

Lucrați din timp în timp în propria casă, dar aveți și nevoie de o cameră de oaspeți? Este ideal pentru a crea o cameră combinată de cameră și birou. Pentru aceasta aveți nevoie de o canapea extensibilă și inspirație pentru decor. Iată câteva idei despre cum să vă faceți spațiul combo atractiv.

frumos-mici-combinatorie spațiu-cu-un-somn canapea

Estetica si simplitatea - aceasta este camera de combinatie ideala

Combinând spațiu make-raft-birou-canapea pat și-jaluzele

Dacă doriți să lucrați eficient în cameră, camera ar trebui să arate destul, dar bine ordonată. Este ideal dacă patul nu ocupă mai mult de o treime din cameră. Paturile cu canapele au avantajul că le puteți împături în timpul zilei. O altă idee care economisește spațiu este alegerea unei unități de perete, în care patul este îndoit. Această soluție este practică în special pentru spațiile mici. Chiar și paturile de mansardă sunt o modalitate pe care o puteți lua în considerare. Dacă ați optat pentru o canapea extensibilă, veți găsi multe modele atractive pentru casa dvs. la www.lifestyle4living.de.

Canapea, birou și rafturi - o combinație bună

Sistemul contemporan combinatorie spațiu-cu-un-raft și-o-somn canapea

În cazul în care canapeaua nu este folosită numai de către oaspeți, veți aprecia mobilierul dacă doriți să faceți o pauză în timpul programului de lucru. Pentru ca spațiul să fie utilizat eficient, rafturile de perete mari și mici sunt utile. Optimal este un perete lung de raft, în care vă aranjați în mod clar cărți, filme sau deco. În plus, o placă de reviste este un accesoriu destul de mare care creează o imagine de ansamblu în camera dvs. combo. Biroul dvs. ar trebui proiectat în așa fel încât vizita peste noapte să nu vă facă să vă mențineți departe de muncă. Creați suficientă ocazie pentru a vă așeza documentele. De asemenea, aglomerația de cablu nu este plăcută pentru vizitatorii dvs. să se uite la. Multe birouri și mobilier au cablaj eficient care salvează haosul în camera combo.

Accesoriile și iluminatul - astfel reușim să reușim camera combinată

Combinând spațiu modern de iluminat și-practice-mobilier

În plus față de pat și birou, există și alte componente care îmbunătățesc o cameră. Spațiile libere de pe pereți se umple cu imagini. O masă mică pe care se află o plantă vă va asigura bunăstarea în pauze creative și vă va mulțumi și invitaților. În funcție de dimensiunea ferestrei, aveți nevoie și de o sursă de lumină suficient de mare. Ideale sunt lămpile cu dimensiuni. În timp ce lucrați, dați suficientă lumină, în timp ce oaspeții care se odihnesc preferă o lumină mai puțin puternică. Jaluzelele sau perdelele protejează împotriva luminii soarelui, care perturbă somnul oaspeților. Pentru dvs., aceste accesorii sunt, de asemenea, utile pentru că nu sunteți orbiți de soare în timpul programului de lucru.

 O combinație de camere de lucru și camere este o soluție plăcută pentru lucrătorii ocazionali.

foarte atractiv-combinatorie spațiu-cu-un-interesant paturi