Design creativ din sala de mese – puteți să o faceți?

Somn, de lucru, mananca - dormitor, birou, bucatarie ..? Nu, greșit! Sala de mese urmează după aceea! Te-ai gândit la asta? Sala de mese este cu siguranță una dintre cele mai importante zone din apartament - nu rareori se conectează bucătăria cu sufrageria, ceea ce îi conferă un rol important acasă. Prin urmare, se cuvine să dedicați mai mult timp designului camerei de luat masa. Ceva deosebit de important în design este alegerea culorilor. În sala de mese aveți de fapt multe opțiuni pentru a utiliza umbre și nuanțe până când atingeți combinația dorită. Nu uitați că aveți două opțiuni principale. Fie puteți pune accentul pe masă cu scaunele și puteți lăsa o culoare neobișnuită pentru designul peretelui. Sau vă puteți concentra pe o nuanță saturată, alegând nuanțele mată pentru mobilier. În următorul articol vă vom arăta cum arătau ambele idei, dar sugerăm, de asemenea, unele, hm .. așa cum spunem ... idei creative pentru designul camerelor de luat masa. Inspirația nu lipsește aici!

27 de idei pentru designul mesei creative

 Începem cu sugestiile noastre colorate pentru designul camerelor de luat masa! Culori cum ar fi galben, portocaliu, verde, albastru, roșu, în nuanțele bogate, fac ca sala de mese să arate amuzantă. Aproape ca un loc în care puteai să zâmbești în timpul meselor. De ce zâmbești? Deoarece nimeni nu are un colț atât de colorat ca tine!

Design colorat în sala de mese

colorat-italian


colorat-creativ
colorat-dulce

colorat


Economisiți mai mult spațiu

Desigur, ei pot fi din acei oameni care nu mănâncă niciodată într-o companie umilă de patru persoane: prieteni, mătuși și unchi, colegi necunoscuți - aveți întotdeauna un motiv să aveți mai mulți oameni în jurul mesei. Fără îndoială că ar trebui să planifici o masă mai mare!

Banca-negru

sufragerie

room-14

lemn-bănci

-mai multe persoane-emisferice

kresitisch alb

mai multe persoane-

neutru din lemn

Fii creativ

-Lemn vechi

sala de mese de design-lemn
holzmobel

Japonia

creator

mici și de epocă
mat scaune
rattan

sessel.2

fotoliu

sala de mese de design-pietre

sala de mese de design-scaune

sala de mese de design-mese de lemn

sala de mese de design-alb-lux

sala de mese de design-Florenzia-sufragerie