Wicheltisch, schimbarea mesei, schimbarea mat 60 × 70 – foarte “înfășurare”!

Dacă aveți copii, fiecare loc adecvat sau necorespunzător se transformă într-o zonă în schimbare. Sau nu? Din experiența pură știi că este cel mai convenabil să creezi un colț pentru bebeluș în cazul în care ar putea înfășura în pace.

Pentru mamele care nu doresc întotdeauna să-și păstreze copilul în mișcare și înfășurare, am găsit o soluție bună. Aruncă o privire!

 Schimbarea mesei, schimbarea mesei, schimbarea matului 60 × 70 - Echipament complet pentru copilul dumneavoastră

Dacă doriți să aruncați masa direct din dormitor sau pepinieră, aveți posibilitatea să utilizați mașina de spălat sau uscătorul. Ceea ce aveți nevoie în acest caz este un dispozitiv robust pe care nu vă veți teme să vă așezați copilul. De asemenea, este necesar ca spațiul să aibă cât mai mult spațiu de depozitare pentru scutece și prosoape umede. În special în aceste scopuri, designerii au creat atașamentele de masă confortabile și plăcuțele de schimbare.

Spălător sau uscător ca o masă schimbatoare

Wicke schimbare scrin mat-2


Tampoane pentru mașină de spălat și uscător

Pentru dimensiunile speciale ale mașinii de spălat sau a uscătorului, există plăcuțe de schimbare într-o varietate de modele pentru cumpărare. Cu toate acestea, este bine să ne amintim că nu toate măsurile oferă întreaga varietate de variante. Acesta este și cazul dimensiunii 60 × 70, de ex.

Tampon de schimbare 60 × 70: plastic sau textil?

În baie, matrița schimbătoare vine în contact cu cantități mari de apă. Prin urmare, este o idee bună să furnizați un suport din material plastic. Ștetul copilului va asigura, totuși, că copilul rămâne cald.

Cele mai multe articole sunt comandate la amazon.com:

măzăriche schimbare piept amazon mat

Mai jos puteți vedea câteva sugestii pentru schimbarea tamponului 60 × 70, pe care l-am ales ca măsură de eșantionare pentru a ilustra un echipament pentru bebeluși.

măzăriche piept schimbare mat-60x70-3

schimbarea mat-60x70


schimbarea mat-60x70-2schimbarea mat-60x70-3schimbarea mat-60x70-4schimbarea mat-60x70-5
schimbarea mat-60x70-7

Construiți masa proprie

Dacă în ultima vreme nu găsiți saltele potrivite în schimbare, încercați să faceți o masă în schimbare: efectuați măsurători ale mașinii de spălat, cumpărați plăci, le tăiați și le înșurubați împreună. Apoi, aveți un alt avantaj - nu mai trebuie să căutați dimensiunea foarte variabilă de schimbat mat 60 × 70.

măzăriche schimbare piept mat-auto-build

măzăriche piept schimbare mat schimbare set mat