Creați singuri fluturași – programele cele mai profesioniste dintr-o privire

În zilele noastre, există atât de multe moduri de a face publicitate - social media, marketing digital, dar nimic nu este mai bun decât pliantele. Aceste mici Leporellos sunt ieftine pentru a produce și pot fi distribuite în mâinile potențialilor clienți. Din acest motiv, ele sunt considerate alegerea perfectă pentru companiile de toate felurile. În acest post, vă place să vă arătăm care sunt cele mai bune decizii, astfel încât să puteți crea pliante.

1.Cele mai bune - Adobe Illustrator

Vă întrebați ce aplicații din pachetul Adobe sunt cele mai potrivite pentru a crea fluturași? Este acest Photoshop, Illustrator sau InDesign? Deși puteți face toate acestea cu toate cele trei, echipa noastră a stabilit că Adobe Illustrator este cea mai bună alegere. Avantajele și dezavantajele pe care le descriem în următoarele:

Photoshop se caracterizează prin faptul că poate gestiona complet o singură imagine. Cu toate acestea, nu se proiectează o pagină atât de bună. Funcționalitatea Illustratorului include și editare de imagini, dar nu la fel de precisă ca Photoshop. Avantajul său, totuși, este că poate combina toate fotografiile și textul într-un singur aspect. La rândul său, InDesign este cel mai bun pentru broșuri cu mai multe pagini. Deoarece sarcina unei aplicații pentru Flyers este de a organiza conținutul, am ales Illustrator.

Adobe Illustrator este potrivit pentru Windows și Mac și costă aproximativ 300 de euro.

Crearea fluturașilor nu este atât de complicată

Creați-vă singur un fluturaș - o sarcină ușoară cu Adobe Illustrator


Cum se creează acest fluturaș cu Illustrator!

2. Print Creation - nu doar pentru cărți poștale

Instalarea acestui produs se poate face în 13 limbi. Acest program este probabil cel mai potrivit pentru a vă exprima, comparați cu ceilalți în acest post. Motivul - opțiunile de imprimare sunt cu adevărat ușor de utilizat. Din păcate, are funcții limitate, deoarece necesită o plată suplimentară pentru utilizare. La început aveți 2 șabloane și pentru fiecare alți doi ar trebui să oferiți o taxă. Versiunea gratuită produce pliante cu filigrane.

Potrivit pentru Windows și Mac, versiune descărcabilă gratuit.

Deci, vedeți șablonul pentru a crea singur fluturașul

Crearea fluturașilor pentru crearea de fișiere în sine creează diferite șabloane

Interfața programului

interfață prietenoasă Flyer Creați-vă propriile Print Creations

3. Alternativa gratuită GIMP

GIMP este cea mai bună alternativă gratuită pentru Photoshop. Dacă comparăți cele două produse, unii chiar pretind că GIMP este mai bun. Acest produs este potrivit pentru dvs. în cazul în care sunteți serios în ceea ce privește crearea fluturașilor. Începătorii au un timp greu, așa că trebuie să citiți instrucțiunile despre cum să utilizați acest program înainte de al utiliza. Dacă sunteți în căutarea pentru software-ul Free download pentru manipularea imaginii, veți găsi acest produs.

Pentru Windows și Mac, gratis.

O decizie ieftină

GIMP este cel mai bun program gratuit pe care îl puteți convinge


4. Microsoft Word - Upgrade

Cum te rog? Am crezut că Cuvântul este un program de procesare a cuvintelor plictisitoare? Nu mai! Cele mai recente versiuni (de la Word 2007) pot crea postere, fluturași și hărți. Dacă navigați pentru fluturași în motorul de căutare Microsoft Word, veți întâlni multe rezultate în câteva secunde care arată destul de profesionist. După selectarea unui șablon, puteți personaliza cu ușurință text, culori, grafică, efecte și multe altele.

Ar fi perfect dacă lucrați cu Microsoft Publisher, care este o decizie bună pentru fluturașii de pachete Microsoft. Cu toate acestea, ea lucrează foarte bine cu Word. În plus, PowerPoint poate fi folosit, de asemenea, deoarece are multe funcționalități comune cu cele două.

Numai pentru Windows - 135 Euro, deci cumperi Word.

Cuvânt - pur și simplu clasic, dar atât de modern

o prezentare generală a oportunității Word pentru designul de fluturaș

Cum de a crea un fluturaș cu Word?

5. SmartDraw - numeroase șabloane

După ce porniți acești creatori de fluturași, veți descoperi o mulțime de șabloane pentru a începe. Procesul de construire este atât de simplu încât este posibil să doriți să încercați imediat toate funcționalitățile. Versiunea demo permite 7 zile de utilizare gratuită, cu toate acestea, posibilitățile de imprimare sunt limitate și o piață de apă apare în față. Programul salvează fișierele în format .pdf, dar are și propriile formate - .sdr și .sdt.

Pentru Windows, prima săptămână gratuită

Toată lumea poate crea acum fluturași

Design flyer cu un instrument precis SmartDraw

6. Easy Flyer Creator - rapid și ușor

Spre surprindere, acest program este prezentat într-o mică fereastră 900 X 700 care nu poate fi maximizată. Cu toate acestea, șabloanele acestui produs arată profesional. Într-un minut puteți crea fluturași care sunt aproape indistinguizabile față de munca experților. Din păcate, unele șabloane au erori de ortografie pe care ar trebui să le observați și să le corectați. În App Store Windows veți găsi o versiune a acestui produs care are aproape toate caracteristicile sale.

Pentru Windows, gratuit cu restricții

Creator de flyere simplu

Creați fluturași ușor și rapid cu acest program Easy Flyer Creator

7. LucidPress - înregistrarea necesară

Dacă faceți clic pe "Încercați acum", puteți începe să creați imediat. Interfața este ușor de utilizat, dar veți fi obligat să vă înregistrați. În caz contrar, nu veți putea să vă salvați munca sau să o distribuiți în mass-media socială.

Înregistrarea este, din păcate, asociată cu taxe. O reducere de 20% este garantată dacă vă abonați la un an. De obicei, plătiți aproximativ 10 de dolari în fiecare lună. Există o opțiune pentru munca în echipă, în care 300 de utilizatori pot lucra simultan cu un fluturaș. Este practic? De fapt, pachetul Adobe costă atât de mult și are o utilitate mai bună.

Aplicația Web, 14 zile gratuită

Varietate de șabloane

Editați textul și fotografiile la fel cu Lucid - Flyer Print

8. PosterMyWall - Creator online

Creatorii de fluturași online au, din păcate, mai puține opțiuni decât programele, dar sunt mai rapide și mai ieftine. Cu PosterMyWall nu există nicio configurație complicată, faceți clic pe "Creați zbor". Acest lucru vă va îndruma către o varietate de șabloane. Mai întâi creați fundalul din cinci opțiuni, inclusiv propriul set de imagini. În plus, programul este combinat cu o galerie de imagini finite pentru pliante. Această opțiune permite utilizatorilor neexperimentați să creeze pliante frumoase.

În general, este foarte plăcut să lucrați cu PosterMyWall, dar există o captură. Dacă doriți să vă salvați munca, produsul plătește o taxă pentru calitate. Opțiunea gratuită este, din nefericire, cu un marcaj mare în mijloc. Prin urmare, este mai bine să exersați doar crearea de fluturași cu acest program, ci să vă creați publicitatea pe alte aplicații.

Aplicația Web, gratuită cu filigran

Acest program oferă o galerie pentru fluturași

o prezentare generală a PosterMyWall cu galeria sa mare

Puteți crea atât de multe pliante

o mulțime de pliante pe care le-ai creat în multe culori

Prin aceste programe, creația funcționează foarte ușor și rapid, chiar dacă ar trebui să investim bani. Cu toate acestea, este întotdeauna economic să faceți singur lucrul. În plus, este mai bine să vă dezvoltați propriul concept dacă creați pliante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map