30 завеса са цвјетним мотивима

 Ми смо рекли хиљаду пута: "Завесе су један од најважнијих детаља у земљи који су послушни унутрашњу атмосферу њиховог стила." Али ми не смета ако се данас поновити у 1001 -У време: "Завесе одређују животне средине у стан ". Они такође дају ову комбинацију опција са тепихом, са софом или једноставно са ћебадима. Представили смо Вам многе идеје модела завесе, али пошто имамо нову омиљену тему, желим то рећи. Данас представљамо 30 предлога за завесе са цветним мотивима - нови тренд у дизајну ентеријера!

30 завеса са цвјетним мотивима

Када је у питању цвеће, завесе ће дефинитивно бити класификоване. На тржишту постоје многи модели који показују разноликост у свету биљке и цвећа. Ова чињеница треба да вам увери да ћете пронаћи праве завесе - не само цветне врсте, већ и боје и величине. Ако и даље имате потешкоћа с тим, можете контактирати кројача који вам може направити лични модел према вашим жељама. Ако се осећате угодно са кројење, онда је потребно само идеју да створи савршене завесе. Ево идеја о томе које цвијеће одабрати. Инспире иоурселф!

Предлози завеса за спаваћу собу

У спаваћој соби можете користити мекане мотиве као што су. Б боје попут брескве, светло зелене, розе, светло плаве, беле. Важно је да одаберете завесе како би се касније могли спојити са јорганима. Комбинација са декоративним јастуцима чини атмосферу још удобнијом и пријатнијом.

завесе сугестије декоративни-фловерс-спаваћа соба


завесе предлози-пролеће-зелена

гардиненворсцхлаг-розе-цветни

завесе предлози-Сандерсон


завесе сугестије-Сандерсон 2

завесе сугестије-Сандерсон 4

завесе предлози-Сандерсон-чемерика

завесе сугестије и бело цвеће

завесе предлози зелена

завесе сугестије зелено-мотив

завесе предлози-пинк фловерс

Предлози завеса за дневну собу

За дневни боравак и трпезарију можете прилагодити своје завесе декорацији намештаја. Савршени су декоративни јастуци, који су дизајнирани као комплетни са завјесама, јер садрже исти цветни мотив. Комбинација са дизајном зида у ближим бојама или са налепницом на зид са истим цветним мотивом такође не треба потцењивати. И још један савет: Ваза са истим цвећем на столу чини целу Оутлоок класу!

завесе предлози-зелено-магија

завесе предлози-црвена

завесе предлози-ротеßвандгесталтунг

завесе предлози-вхите-ред

гардиненворсцхлаг-цветни

гардиненворсцхлаг-жута цветни

гардиненворсцхлаг-иеллов-пинк-идее

гардиненворсцхлаг-зелена дневни боравак

гардиненворсцхлаг-розе-бело цвеће

гардиненворсцхлаг-дневни боравак

гардиненворсцхлаг-дневни боравак-жуто-розе

гардиненворсцхлаг плава Идеја

гардиненворсцхлаг плаво-сиво-завеса

 Предлози завеса за купатило

завесе предлози-купатило

завесе предлози-купатило-љубичаста

завесе предлози-Д_ПАТТ023426