Хаммоке и стражња столица за необичну атмосферу!

Можда сте већ открили удобност висећа мрежа? Ипак, желели би да вас подсетимо како су практични, лепи и јефтини ти "намјештај". У овом чланку желимо да вас упознамо са историјом ватре и такође показујемо супер тренд који представља модерне столице за столове. Дозволите себи да будете део сањског расположења и читајте даље!

Хаммоке и стражња столица за необичну атмосферу!

висећа врт


 висећа мрежа за лежање представља "место за одмор и спавање направљено од мреже или платнене тканине, која се протеже између два причврсна тачка тако да се формира површина која лежи у леђима". Са овим кратким објашњењем, мислимо да је већ јасно каква је удобност коју ватрогасци нуде. Осјећај слободног вјешања је врло популаран међу људима и није уопште нови. Историја хаммоцка почиње ин Латинској Америци, где су наведени међу локалним становништвом у Гебудим је гледао. На копну је "намештај" упитан због повећане заштите од опасности од опасних животиња, прљавштине и влаге, неопходних за становнике тамо. Развој појма хаммоцк је типичан пример фолклорне етимологије. Порекло је име Таинос на Хаитију за њихове мреже за спавање Хамака У његовом поновно откривању Америке, Колумбо је такође упознао висећу мрежу. 17. октобра 1492. године у свом дневнику упозорио је: "Постељине и ћебад на којима су ти људи спавали су нека врста вунене мреже". Касније су коришћени у транспорту као простор за спавање који спашава простор. Хаммови су стигли до Европе, где су убрзо постали популарни и касније се ширио широм света.

Хаммови као намештај за подупирање

Лежаљка у-врту

висећа бела

Хаммоцк столица као седење

Данас, хаммоцкс и нови тип столица за фрижидер служе као опуштајућа опција за ношење, не само на отвореном, већ и код куће. Различити модели се продају на тржишту, од којих многи нуде нове изборе осим стандардног дизајна. Столице са гумама су посебно популарне у овом смислу, јер омогућавају слободно сједење, уштеде простора и опуштање - погодне за читање, пити кафу или само ... сједе 🙂

Висећа столица-бразил-папаја


Погледајте наше предлоге за столице за кревете које можете пронаћи и наручити од специјализованих продаваца на мрежи.

Висећа столица-домаћи

Висећа столица трске и бело

Висећа столица-царибеа

Висећа столица декоративни јастуци

Висећа столица Делуке црвена

Висећа столица-удобно-и-практични

Лежаљка фотеља-француски-крем-луксуз

Висећа столица-дрво столица

Висећа столица-у-врт

Висећа столица-у-Гартен2

Висећа столица-мајстор

Висећа столица-море

Висећа столица-наранџаста на отвореном

Висећа столица-папаја-отвореном

Висећа столица-квадрат

Висећа столица Ропе-плава јастуци

Висећа столица-стрефен

Висећа столица-то-хоме

Висећа столица-то-хоме

Висећа столица-то-хоме шареним