Канцеларије и собе за госте комбинују: идеје за савршену комбинацију

Да ли радите с времена на вријеме у својој кући, али такође вам је потребна гостинска соба? Идеално је поставити комбинацију собе за госте и канцеларије. За ово вам треба кауч на развлачење и инспирација за декор. Ево неколико идеја о томе како направити свој комби простор атрактивним.

лепо-мали-комбинаторна простор-с-сан софом

Естетика и једноставност - ово је идеална комбинација соба

Комбинујући простор маке-рок-сто-софа бед-анд-ролетне

Ако желите да ефикасно радите у соби, соба би требало да изгледа лепо, али добро уређено. Идеално је ако кревет не заузима више од трећине собе. Кауч на каучу имају предност коју можете пребацити током дана. Још једна идеја која штеди простор јесте одабрати зидну јединицу у којој је кревет преклопљен. Ово решење је нарочито практично за мале просторе. Чак и кревети у поткровљу су на један начин који можете размотрити. Ако сте се определили за кревет на развлачење, наћи ћете много атрактивних модела за ваше домаћинство на ввв.лифестиле4ливинг.де.

Кауч на развлачење, стол и полице - добра комбинација

Савремени комбинаторна простор-с-полици систем и-А-сан диван

Уколико се кауч на развлачење не користе само гости, цијените намјештај ако желите да направите паузу током радног времена. Да би се простор ефикасно користио, велике и мале зидне полице су корисне. Оптимално је дуги зидни зид, у којем јасно уређујете књиге, филмове или децу. Осим тога, плоча за часопис је прилично додатна опрема која ствара преглед у својој комби соби. Ваш радни сто треба да буде дизајниран тако да ноћна посета не осећа да вас држи даље од посла. Створите довољно могућности да спакујете документе. Такође, нереди каблова нису згодни за ваше посјетиоце. Многи столови и намештај имају ефикасно усмјеравање каблова који штеде хаос у комбинацији.

Прибор и расвета - ово је како комбинацијска соба успије

Комбинујући простор-модерна-осветљење-и-практичне-намештај

Осим кревета и стола, постоје и друге компоненте које побољшавају просторију. Празни простори на зидовима попуњавају слике. Мали сто на коме се налази биљка обезбедиће ваше благостање у креативним паузама и задовољити и ваше госте. У зависности од величине прозора потребан вам је и довољно велики извор светлости. Идеалне су светлеће светиљке. Док радите, донирајте довољно свјетла, док гости који само одмарају воле мање моћно свјетло. Ролетне или завјесе штите од јаког сунчевог зрачења, што нарушава спавање гостију. За вас, ова додатна опрема су такође корисна јер вам Сунце није заслепљено током радног времена.

 Комбинација радног и гостињског простора је лепо решење за повремене раднике у кући.

веома атрактивна-комбинаторна простор-са-занимљива-креветна

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map