Πάνω από 90 εκπληκτικές ιδέες τατουάζ λουλουδιών

Τα λουλούδια είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες της φύσης. Εξαιτίας της ομορφιάς τους και την υπέροχη μυρωδιά τους ήταν πάντα μια μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους, έτσι δεν είναι καμία κατάπληξη ότι έχουν γίνει επίσης μερικά από τα πιο παχύσαρκα σχέδια τατουάζ. Τόσο πολλές γυναίκες όσο και πολλοί άνδρες έχουν ένα τατουάζ λουλουδιών, όχι μόνο επειδή φαίνεται ελκυστικό. Ένα τέτοιο τατουάζ είναι κάτι περισσότερο από ένα δροσερό κόσμημα σώματος, επειδή φέρει βαθιές συμβολικές σημασίες από μόνο του. Αν έχετε αποφασίσει για ένα τατουάζ λουλουδιών, τότε έχετε δίκιο μαζί μας. Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζουμε τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ λουλουδιών και μοιραζόμαστε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις συμβολικές τους έννοιες. Ρίξτε μια ματιά στις δροσερές ιδέες μας και βρείτε έμπνευση για το επόμενο τατουάζ σας!

Τατουάζ λουλουδιών: Η γλώσσα των λουλουδιών

χρωματιστά λουλούδια τατουάζ στο αντιβράχιο, μικρό τατουάζ, μοβ λουλούδι


Τα λουλούδια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Από τη γέννηση έως το γάμο μέχρι το θάνατο - σχεδόν πάντα μας συνοδεύουν και μας βοηθούν να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας χωρίς λόγια. Για χιλιετίες, σε ορισμένους πολιτισμούς στην Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν λουλούδια ως μέσο μη λεκτικής διαπροσωπικής επικοινωνίας. Αυτός ο τύπος επικοινωνίας αναφέρεται ως "γλώσσα λουλουδιών" και προοριζόταν να εκφράζει διαφορετικές επιθυμίες και συναισθήματα με τη βοήθεια των λουλουδιών. Η λεγόμενη "γλώσσα λουλουδιών" είναι ίσως και ο λόγος που σήμερα οι διαφορετικές συμβολικές έννοιες αποδίδονται στους διαφορετικούς τύπους λουλουδιών.

Tattoo λουλουδιών - κοσμήματα σώματος με πολλούς συμβολισμούς

χρωματιστά λουλούδια τατουάζ, τατουάζ βραχίονα, κόκκινη τουλίπα

Γενικά, τα λουλούδια αναζητούν ομορφιά, αγάπη, ενότητα, γέννηση, ανάπτυξη και ενότητα. Αλλά όταν πρόκειται για τατουάζ, οι διαφορετικοί τύποι λουλουδιών συνδέονται με διαφορετικές συμβολικές σημασίες. Ο συμβολισμός ενός λουλουδιού τατουάζ δεν εξαρτάται μόνο από τον αντίστοιχο τύπο λουλουδιού. Επίσης, η διάταξη των λουλουδιών, ο αριθμός τους και ο συνδυασμός τους επηρεάζουν τις έννοιες, που μεταφέρουν το τατουάζ. Και αυτό δεν είναι όλα: ο συμβολισμός ενός λουλουδιού τατουάζ μπορεί επίσης να είναι διαφορετικός στους διαφορετικούς πολιτισμούς, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή του σωστού θέματος.

Όπως θα διαπιστώσετε σε αυτό το άρθρο, τα λουλούδια τατουάζ είναι πολύ διαφορετικά. Είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να διακοσμήσει το σώμα τους με ένα γοητευτικό τατουάζ. Αλλά αν αποφασίσετε για ένα τατουάζ με αυτό το μοτίβο, πρέπει πρώτα να μάθετε για το συγκεκριμένο συμβολισμό των λουλουδιών. Μόνο τότε θα είναι βέβαιος να επιλέξει ένα σχέδιο τατουάζ που να αντικατοπτρίζει καλύτερα την προσωπικότητά του.

Rose τατουάζ - συμβολισμός

άντρας με μεγάλο τατουάζ λουλουδιών, έγχρωμο τατουάζ με μοτίβο τριαντάφυλλο

Το τριαντάφυλλο είναι ένα πολύ δημοφιλές μοτίβο τατουάζ. Σε γενικές γραμμές, συμβολίζει την αγάπη, την ελπίδα και την ομορφιά. Ωστόσο, όταν παρουσιάζεται με αγκάθια, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την απώλεια και τον πόνο ή να δείξει ότι ο συγκεκριμένος χρήστης τατουάζ ή ο χρήστης δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στην εξωτερική ομορφιά. Ο συμβολισμός ενός τατουάζ με ένα ροζ μοτίβο εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των πετάλων και το χρώμα τους. Τώρα σας λέμε τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρώματα:

 • κίτρινο: Το κίτρινο τριαντάφυλλο συνδέεται συνήθως με ζήλια. Ως μοτίβο τατουάζ, όμως, συμβολίζει τη χαρά, την προστασία από τα ζηλιάρα μάτια και την αγάπη.
 • κόκκινο: Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, τα κόκκινα τριαντάφυλλα είναι σύμβολο αληθινής αγάπης και πάθους. Ανάλογα με το συγκεκριμένο σχεδιασμό τατουάζ, ωστόσο, μπορούν επίσης να αντιπροσωπεύουν απώλεια.
 • λευκό: Τα λευκά τριαντάφυλλα αντιπροσωπεύουν την αγνότητα, την πνευματικότητα και τη νεότητα.
 • Rosa: Ένα ροζ τριαντάφυλλο συμβολίζει την επούλωση, τη χάρη, την κομψότητα και την αρετή.
 • μπλε: Τα μπλε τριαντάφυλλα συνδέονται με τους απρόσιτους στόχους (το ανέφικτο, το αδύνατο).
 • Μαύρο: Το μαύρο τριαντάφυλλο είναι ένα σύμβολο αποχαιρετισμού, θανάτου και σκοταδιού.
 • πορτοκαλί: Ένα τατουάζ πορτοκαλί αυξήθηκε ως μοτίβο αντιπροσωπεύει τον ενθουσιασμό, τον ενθουσιασμό και την αγάπη της ζωής.
 • μωβ: Τα μοβ τριαντάφυλλα στέκονται για γοητεία και αγάπη με την πρώτη ματιά.

Lotus Tattoo

τατουάζ λουλούδια, ροζ λωτού σε συνδυασμό με γεωμετρικά μοτίβα στο αντιβράχιο


Ο λωτός είναι ένα πολύ ιδιαίτερο λουλούδι. Αναπτύσσεται σε λίμνες και λίμνες, όπου υπάρχει πολλή λάσπη. Αλλά επειδή τα φύλλα του είναι ρευστά απωθητικά, παραμένει πάντα καθαρό και όμορφο. Το λουλούδι λωτού έχει γοητεύσει την ανθρωπότητα για χιλιετίες και έχει γίνει ένα σημαντικό σύμβολο σε πολλές θρησκείες. Στον Βουδισμό, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει την καθαρότητα του σώματος, του νου και της ψυχής και στον Ινδουισμό συμβολίζει τη σοφία και την πνευματική ανάπτυξη. Το λουλούδι λωτού παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη μυθολογία και τον πολιτισμό πολλών χωρών. Στην αιγυπτιακή μυθολογία, για παράδειγμα, συνδέεται με τον θεό του ήλιου Ατόν. Στη Σρι Λάνκα, είναι ένα σύμβολο της αρετής, της αγνότητας και της πειθαρχίας. Και στην ινδική και ασιατική κουλτούρα, συνδέεται με την ομορφιά και τη θηλυκότητα.

Lily τατουάζ

Τατουάζ έννοια, μεγάλο έγχρωμο τατουάζ με ροζ κρίνα

Το κρίνο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια σε ολόκληρο τον κόσμο. Όπως και ο λωτός, φέρει διαφορετικές συμβολικές σημασίες σε διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες. Στην αιγυπτιακή και την ελληνική κουλτούρα, αυτό το εξωτικό λουλούδι αντιπροσωπεύει τη γονιμότητα, στην Κίνα αντιπροσωπεύει αφθονία και αγνότητα, και στον Χριστιανισμό συνδέεται με την Παναγία. Σε ορισμένες άλλες κουλτούρες, τα κρίνα είναι σύμβολο της ένωσης και των διαρκών σχέσεων και ως εκ τούτου χρησιμοποιούνται ως διακόσμηση στους γάμους. Όταν πρόκειται για τατουάζ με μοτίβο κρίνος, διαφορετικές έννοιες αποδίδονται στους διαφορετικούς τύπους κρίνων. Για παράδειγμα, ένα τατουάζ κρίνος τίγρης σημαίνει πλούτο, ενώ ένα τατουάζ με ένα κρίνο φωτιάς ως μοτίβο αντιπροσωπεύει το μίσος.

Τουλίπες τατουάζ

τατουάζ λουλούδια, γυναίκα με τατουάζ ακουαρέλα kleuren στο χέρι

Οι τουλίπες είναι ανοιξιάτικα λουλούδια που όχι μόνο φαίνονται πολύ όμορφα, αλλά είναι επίσης πολύ ανθεκτικά. Κάθε χρόνο, αναδύονται εκ νέου και έχουν γίνει σύμβολο ομορφιάς, αναγέννησης και αποφασιστικότητας. Ένα ενδιαφέρον γεγονός για τις τουλίπες είναι ότι, όπως και τα ηλιοτρόπια, γυρίζουν συνεχώς τα κεφάλια τους προς τον ήλιο. Επομένως, συχνά συνδέονται με την αγάπη της φύσης, της φιλοδοξίας, της εξέλιξης και της προσαρμογής. Όπως και τα άλλα τατουάζ λουλουδιών, τα τατουάζ με μοτίβο τουλίπα φέρουν μια ποικιλία εννοιών και αποκαλύπτουν πολλά για την προσωπικότητα του φορέα τους. Οι άνθρωποι που επιλέγουν ένα τατουάζ με αυτό το μοτίβο είναι συνήθως πολύ ευέλικτοι. Αποδέχονται κάθε πρόκληση στη ζωή τους και ξεπερνούν γρήγορα όλες τις δυσκολίες. Οι άνθρωποι που παίρνουν ένα τατουάζ τουλίπα είναι επίσης συνεχώς επικεντρώνονται στους στόχους τους και είναι έτοιμοι για οτιδήποτε να τους φτάσει.

Τατουάζ μαργαρίτες

έννοια τατουάζ, γυναίκα με μεγάλο μαύρο και γκρι τατουάζ με μοτίβο μαργαρίτα

Daffodil τατουάζ φαίνονται πολύ θηλυκά και δεν είναι καμία κατάπληξη ότι οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν ένα τατουάζ του αυτό το μοτίβο. Σε γενικές γραμμές, τα τατουάζ μαργαρίτα αντιπροσωπεύουν την ομορφιά, την καθαρότητα και τη θηλυκότητα. Αλλά μπορούν επίσης να συμβολίσουν την ευτυχία, την αθωότητα, την ειρήνη, τη νεολαία και το θάρρος. Οι συμβολικές έννοιες ενός τατουάζ με μοτίβο λουλουδιών χήνας εξαρτώνται επίσης από το χρώμα του. Εδώ είναι μερικές πληροφορίες για το συγκεκριμένο συμβολισμό των διαφορετικών χρωμάτων:

 • Κόκκινο χήνα λουλούδι: Το κόκκινο χήνα της χήνας αντιπροσωπεύει τόλμη και ενέργεια.
 • Κίτρινη μαργαρίτα: Το κίτρινο λουλούδι χήνας συνδέεται με τη νοημοσύνη.
 • Μπλε λουλούδι χήνα: Τα μπλε λουλούδια μαργαρίτα αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματά μας.
 • Λευκό χήνα λουλούδι: Ένα τατουάζ λευκής μαργαρίτας ως μοτίβο συμβολίζει την αγνότητα και την αθωότητα.

Τατουάζ ηλίανθου

τατουάζ πίσω γυναίκα, μαύρο και γκρι τατουάζ με μεγάλα ηλιοτρόπια

Το ηλιέλαιο είναι ένα σύμβολο ζεστασιάς, ενέργειας και ευτυχίας. Με τα χρόνια έχει γοητεύσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την ομορφιά της. Διάφοροι αρχαίοι πολιτισμοί συνδέουν αυτό το όμορφο λουλούδι με διαφορετικές συμβολικές σημασίες. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Ο ελληνικός πολιτισμός: Στον ελληνικό πολιτισμό, η ηλίανθος ήταν σύμβολο της νύμφης του νερού Κλυτία, που ήταν ερωτευμένη με τον θεό Ήλιο Απόλλωνα. Ο θρύλος λέει ότι για εννέα μέρες παρακολούθησε τον Απόλλωνα να μετακινήσει το αυτοκίνητό του στον ουρανό και στη συνέχεια μετατράπηκε σε ηλίανθο. Σύμφωνα με το μύθο, ακόμα και σήμερα η ηλίανθος γυρίζει στον ήλιο, καθώς η Clytia ψάχνει για τον χαμένο εραστή της.
 • Ο αρχαίος πολιτισμός Inca: Για τους αρχαίους Incas, η ηλίανθος ήταν σύμβολο του θεού του ήλιου και ως εκ τούτου ήταν πολύτιμη.
 • Κινέζικη μυθολογία: Στην κινεζική κουλτούρα, ο ηλίανθος έχει συνδεθεί με μεγάλη ζωή και ευτυχία. Νωρίτερα, έφαγαν τους αυτοκράτορες της Κίνας επειδή πίστευαν ότι θα γίνουν αθάνατοι με αυτόν τον τρόπο.
 • Η ηλίανθος στον εσωτεριστικό χριστιανισμό: Στον εσωτεριστικό χριστιανισμό, ο ηλίανθος ήταν σύμβολο της πίστης στο Θεό.
 • Η ηλίανθος στην ιθαγενή αμερικανική κουλτούρα: Οι αρχαίοι Ινδοί συνέδεαν το ηλιέλαιο με τη γονιμότητα και την ενέργεια.

Τατουάζ ιβίσκου

τατουάζ λουλούδι, μικρό μαύρο και γκρι τατουάζ στο χέρι, τατουάζ για τις γυναίκες

Ο ιβίσκος είναι ένα εξωτικό λουλούδι, βαθιά συμβολικό πολλών πολιτισμών στον Ειρηνικό. Στη Χαβάη, ο ιβίσκος συνδέεται με τη δύναμη και την βασιλεία, έτσι ώστε όταν οι βασιλιάδες και βασίλισσες του νησιού ήταν διακοσμημένοι με αυτό. Στην Κορέα, είναι ένα σύμβολο της αθανασίας, και στη Μαλαισία αποτελεί το κουράγιο, την τιμή και τη ζωή. Ο ιβίσκος είναι επίσης πολύ συμβολικός για τους Κινέζους. Στην κινεζική κουλτούρα αντιπροσωπεύει την παρθενία, την ευγένεια, τον πλούτο και τη φήμη. Ο ιβίσκος ξυπνά πολλές ενώσεις, έτσι ώστε τα τατουάζ με αυτό το σχέδιο μπορεί να μεταφέρει πολλές διαφορετικές έννοιες. Σε γενικές γραμμές, συμβολίζουν κομψότητα, ομορφιά και λιχουδιά.

Τατουάζ λουλουδιών είναι πολύχρωμα, όμορφα και αποτελεσματικά. Ρίξτε μια ματιά στην γκαλερί μας και πάρετε έμπνευση!

μεγάλο τατουάζ λουλουδιών στο χέρι, χρωματιστά τατουάζ με μοτίβα λουλουδιών

τατουάζ λουλούδια, γυναίκα με μεγάλο τατουάζ παπαρούνας στο χέρι της

μεγάλο τατουάζ λουλουδιών στο πίσω μέρος, τατουάζ με πολλές παπαρούνες

Τατουάζ λουλουδιών στον πάνω βραχίονα, τατουάζ ακουαρέλας με λουλούδι, βούρτσες και τόξο

Ο άνθρωπος με τα χρωματιστά λουλούδια τατουάζ, μεγάλο κόκκινο τριαντάφυλλο στο πάνω χέρι του

Χρωματιστό τατουάζ με τριαντάφυλλο ως κίνητρο 

Floral τατουάζ για τις γυναίκες, γυναίκα με κόκκινο τριαντάφυλλο στο βραχίονά της

χρωματιστά τατουάζ λουλουδιών, μεγάλο τατουάζ χρυσάνθεμο στο αντιβράχιο

χρωματιστά τατουάζ λουλουδιών, τατουάζ με floral μοτίβο στο πόδι

floral τατουάζ για τις γυναίκες, γυναίκα με ηλίανθο τατουάζ στην πλευρά του σώματος

Μεγάλο τατουάζ στον ηλιοτρόπιο στον ώμο

Τατουάζ λουλουδιών, γυναίκα με μεγάλο τατουάζ στον ηλιοτρόπιο στον ώμο της

floral τατουάζ, έγχρωμο τατουάζ με ηλιοτρόπιο μοτίβο, τατουάζ ακουαρέλα

λουλούδι τατουάζ στο πάνω χέρι, tattoo farbge με πολλά λουλούδια

floral τατουάζ, τατουάζ με τρία κίτρινα λουλούδια στο χέρι του

Γαλαξίας Rose στο χέρι

floral τατουάζ, γαλαξία αυξήθηκε τατουάζ στο αντιβράχιο, τατουάζ με μοτίβο τριαντάφυλλο

χρωματιστά τατουάζ λουλουδιών, κίτρινο χρυσάνθεμο στο χέρι, τατουάζ για τις γυναίκες

floral τατουάζ, έγχρωμο τατουάζ με floral μοτίβο στο λαιμό

τατουάζ τατουάζ, tattoo nape, γυναίκα με χρωματιστό τατουάζ

λουλούδια και το νόημά τους, μεγάλο κόκκινο λουλούδι στο αντιβράχιο, τατουάζ βραχίονα

floral τατουάζ για τις γυναίκες, γυναίκα με μεγάλο τατουάζ, κόκκινα τριαντάφυλλα

Πολύ ρεαλιστικό τατουάζ με ένα τριαντάφυλλο ως μοτίβο

τατουάζ λουλούδια, ρεαλιστικό αυξήθηκε αυξήθηκε στο αντιβράχιο, τατουάζ βραχίονα

τατουάζ λουλούδια, έγχρωμο λουλούδι με πολλές λεπτομέρειες, τατουάζ βραχίονα

τατουάζ λουλούδια, μαύρο και γκρι τατουάζ στο αντιβράχιο, τατουάζ για τις γυναίκες

τατουάζ λουλούδια, ο άνθρωπος με μεγάλο λουλούδι σε μαύρο και γκρι στον ώμο

λουλούδια τατουάζ, τατουάζ αδελφών, τατουάζ με floral μοτίβο

τατουάζ λουλούδια, μικρό τατουάζ στην πλευρά του σώματος, αυξήθηκε τατουάζ

Χρωματιστό τατουάζ με μανίκια με πολλά λουλούδια

τατουάζ λουλούδια, μεγάλο τατουάζ σε όλο το χέρι, τατουάζ μανίκι

τατουάζ λουλούδια, έγχρωμο τατουάζ με διαφορετικά λουλούδια

Τατουάζ έννοια, μαύρο και γκρι τατουάζ στο χέρι, τριαντάφυλλα και μαργαρίτες

Τατουάζ γυναίκα τατουάζ με ένα μαύρο και γκρι τατουάζ στον ώμο της

Τατουάζ έννοια, τατουάζ σε μαύρο και γκρι με λουλούδια και πυξίδα

έννοια τατουάζ, γυναίκα με μαύρο και γκρι τατουάζ στο πάνω χέρι της

Μαύρο-γκρι Tattoo Lotus στο πόδι

τατουάζ λουλουδιών τατουάζ, μικρό τατουάζ με κρίνο μοτίβο στο πόδι

Τατουάζ έννοια, γυναίκα με τατουάζ χρυσάνθεμο σε μαύρο και γκρι

Τατουάζ έννοια, πολλά μικρά λουλούδια σε μαύρο και γκρι σε όλο το βραχίονα

Τατουάζ έννοια, το τατουάζ βραχίονα, μαύρο και γκρι τριαντάφυλλο τατουάζ

τατουάζ πίσω γυναίκα, μεγάλα λουλούδια σε μαύρο και γκρι, τατουάζ για τις γυναίκες

Αφηρημένο floral τατουάζ στο χέρι

Τατουάζ έννοια, αφηρημένο τατουάζ σε μαύρο και γκρι στο πήχη

Τατουάζ έννοια τατουάζ με μοτίβο κρίνο στο αντιβράχιο

Τατουάζ έννοια, τατουάζ μανίκι με κόκκινο τριαντάφυλλο, μικρόφωνο και σημειώσεις

Τατουάζ έννοια, τατουάζ με ιαπωνικά μοτίβα, κόκκινο λουλούδι

έννοια τατουάζ, έγχρωμη αυξήθηκε στον καρπό, έγχρωμο τατουάζ

Αποτελεσματικό τατουάζ με μοτίβο Lotus στην πλάτη

τατουάζ πίσω γυναίκα, λεπτομερή τατουάζ με ροζ λωτού

Τατουάζ έννοια, τατουάζ ακουαρέλα με τριαντάφυλλο μοτίβο

τατουάζ πίσω γυναίκα, φυλετικές τατουάζ σε συνδυασμό με κόκκινο λουλούδι και τον ήλιο

τριαντάφυλλο λουλουδιών, χρωματιστό τατουάζ κρίνος σε συνδυασμό με κολίβριο

τατουάζ πίσω γυναίκα, μικρό τατουάζ σε μπλε, λευκό φόρεμα φόρεμα

τατουάζ floral τατουάζ, μαύρο και γκρι τατουάζ, μικρά τατουάζ

Μικρά τατουάζ λουλουδιών σε μαύρο και γκρι

λουλούδι τρύπα στο πάνω χέρι, γυναίκα με μικρό τατουάζ σε μαύρο και γκρι

τατουάζ λουλούδι τρύπα, μαύρα και γκρίζα λουλούδια στο χέρι

λουλούδι τρύπανο στον ώμο, τατουάζ floral μοτίβο, τατουάζ για τις γυναίκες

λουλούδι τατουάζ, μεγάλο κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, χρωματιστό τατουάζ τριαντάφυλλο

τατουάζ λουλούδι, γυναίκα με ξανθά μαλλιά και μαύρο-γκρι τατουάζ

τατουάζ λουλούδι, γυναίκα με μικρό τατουάζ με floral μοτίβο

Μια ιδέα για το τατουάζ λουλουδιών στον λαιμό

τατουάζ λουλούδι, γυναίκα με μεγάλο ρεαλιστικό τατουάζ αυξήθηκε στο λαιμό της

τατουάζ μεγάλο έγχρωμο λουλούδι τρύπα στην πλευρά του σώματος

λουλούδι τατουάζ, μεγάλο τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με γεωμετρικά μοτίβα και ημισέληνο φεγγάρι

τατουάζ λουλούδι, μαύρα και γκρίζα λουλούδια στο πάνω χέρι, τατουάζ για τις γυναίκες

τατουάζ λουλούδι, γυναίκα με μεγάλο έγχρωμο τατουάζ με μοτίβο kalla

λουλούδι τατουάζ, λουλούδι λωτού σε κόκκινο και πορτοκαλί στο πάνω χέρι, τατουάζ βραχίονα

Τα άνθη κερασιού είναι ένα παραδοσιακό ιαπωνικό μοτίβο τατουάζ. Συμβολίζουν την ομορφιά, τη ζωή και την ηθική.

λουλούδια έννοια, τατουάζ με ιαπωνικά κίνητρα, άνθη κερασιού

λουλούδι τατουάζ, μεγάλο ρεαλιστικό κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι, τατουάζ αυξήθηκε

τατουάζ λουλούδι, γυναίκα με έγχρωμο τατουάζ με μεγάλα λουλούδια

τατουάζ λουλούδια, γυναίκα με τα μικρά τριαντάφυλλο τατουάζ στον ώμο της

τατουάζ λουλούδια, μεγάλο μαύρο και γκρι τατουάζ με μοτίβο χρυσάνθεμο

λουλούδι τρύπανο σε μαύρο και γκρι στην πλευρά του σώματος, τατουάζ για τις γυναίκες

τατουάζ λουλούδι, μεγάλο μαύρο και γκρι τατουάζ στο μηρό

Ύπνος τατουάζ στον ώμο

τατουάζ λουλούδια, ο άνθρωπος με μαύρο και γκρι τατουάζ στον ώμο

τατουάζ λουλουδιών τίγρη, μαύρο και γκρι τατουάζ με μεγάλα λουλούδια

Τατουάζ λουλούδια, σούπερ ρεαλιστικό μπλε ουρανό αυξήθηκε στο χέρι

τατουάζ λουλουδιών τατουάζ, κόκκινα κρίνα σε συνδυασμό με αφηρημένα στοιχεία

γυναίκα τατουάζ πίσω, χρωματιστό τατουάζ με λουλούδια στον ώμο της

τατουάζ λουλούδια, γυναίκα με ρεαλιστική τατουάζ στον ώμο

τατουάζ λουλούδια, έγχρωμο τατουάζ με μεγάλα λουλούδια στο άνω χέρι

τατουάζ λουλούδια, τατουάζ βραχίονα, μαύρο γκρι τατουάζ λουλούδι λωτού

Τα τατουάζ με floral μοτίβα φαίνονται πολύ κομψά και θηλυκά

λουλούδι τρύπα σε μαύρο και γκρι, τατουάζ βραχίονα, τατουάζ γυναικών

τατουάζ λουλούδια, μικρό τατουάζ με διαφορετικά λουλούδια στο χέρι

τα λουλούδια και το νόημά τους, μεγάλα χρωματιστά λουλούδια στο άνω χέρι

λουλούδια και το νόημά τους, τατουάζ ποδιών, κίτρινο λουλούδι με κόκκινο τόξο

τατουάζ λουλούδια, μεγάλο μαύρο και γκρι τατουάζ με μοτίβο κρίνος

τα λουλούδια και το νόημά τους, έγχρωμο τατουάζ με κόκκινο ιβίσκο και κολόμερ

Τατουάζ με παραδοσιακά ιαπωνικά μοτίβα σε συνδυασμό με ένα μεγάλο κόκκινο χρυσάνθεμο 

Λουλούδια και το νόημά τους, τατουάζ πόδι, τατουάζ με κόκκινο χρυσάνθεμο

λουλούδια και το νόημά τους, μικρό τατουάζ σε μαύρο και γκρι

τα λουλούδια και το νόημά τους, ο άνθρωπος με το σκιάζ γκρίζο χρυσάνθεμο τατουάζ στο λαιμό

τα λουλούδια και το νόημά τους, ρεαλιστικό τατουάζ με μοτίβο τριαντάφυλλο

τα λουλούδια και το νόημά τους, ο άνθρωπος με μεγάλο τατουάζ με μοτίβο ιβίσκου

τα λουλούδια και το νόημά τους, το τατουάζ του άνω βραχίονα, τα χρωματιστά τατουάζ

Λουλούδι τείνουν στο πόδι

τατουάζ λουλούδι τρύπα, τατουάζ με μοτίβο ιβίσκου στο πόδι, τατουάζ για τις γυναίκες

λουλούδια και το νόημά τους, μαύρο και γκρι τατουάζ βραχιόλι στο αντιβράχιο

τατουάζ λουλούδια, μικρό τατουάζ με γεωμετρικά μοτίβα και τριαντάφυλλο

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map