Å bygge en gjøkur selv er en gjøk jobb!

utstilling


Har du opplevd en situasjon når en gjøk kommer ut av veggen klokken for å fortelle klokken? Ja?! Da vet du nøyaktig hvilken glede denne opplevelsen gir til et barn. Og ikke bare ... Å bestemme på klokken hjemme er like viktig som dette for veggdekorasjon eller valg av møbler - alt knyttet til det faktum at du vil gi et individuelt utseende til hjemmet ditt. Vi har en ide om hva slags klokke som ville gi den nødvendige kreativiteten i ditt hjem!

Gjøk-selv-build-tegneserie


Bygg en gjøkur selv - en gjøkoppgave!

Men watchmaking er et håndverk som krever mange års læring og praksis. Så vi legger bort ledetråder om hvordan å konstruere en sann og levende klokke. Det er bedre å velge en gjøkurmaker som vil selge deg en ferdig klokkeramme med machanisme. Så den eneste oppgaven for deg er å gjøre klokken alene. "Designer, men ikke tekniker" - er vårt hovedråd. Etter at du allerede har rå systemet, kan du z. For eksempel, klipp ut dine egne ornamenter fra matchende trepaneler og lim dem til klokken. Du kan bruke ulike utsmykninger foran klokken. En vakker ide er sine egne tre dekorative elementer eller dyre silhuetter, som er designet i "fronthagen" på klokken. Fuglens bane er også et element som kan skaffe seg en unik form.

arbeidskontorer

Gjøk-selv-build-gjøk justere

Gjøk-selv-build-Jörg-Heimann

Hvis du finner disse nye strukturene vanskelige, har du et annet alternativ: Du kan bare omforme en gammel gjøkur ved å legge til eller endre noen dekorasjoner. Det minste du kan gjøre er å bruke en ny malingsfarge for å oppdatere den gamle klokken.

materialer

Gjøk-selv-bygge-elementer


I denne artikkelen har vi utarbeidet noen bilder som viser hvordan du kan lage en gjøkur selv. Lykke til med håndverket! Og gjøk!

Varierte modeller

Gjøk-selv-build-old-gjøk-foto-bilde

Gjøk-selv-build-bauplan

Gjøk-selv-build-bauplan2

eventyrmotiver

Gjøk-selv-bygge-eventyr-klokker

Gjøk-selv-bygge-farger

Gjøk-selv-bygge grønt

 Gurkeklokke som hus med dekorasjoner

Gokeklokke-selvbyggende hus (2)

Gjøk-selv-build-Hubert Herr

Gjøk-selv-build-dog

Gjøk-selv-build-gjøk-gul fugl huset

Gjøk-selv-build-moderne

Gjøk-selv-build-mønster

Gjøk-selv-build-pattern2

Gjøk-selv-build-veggen

Men hvis du ikke kunne bygge en gjøkur selv, har du alltid muligheten til å besøke verdens største gjøkur i Schonach, Tyskland!

Gjøk-selv-build-huset