Kontor og gjesterom kombinerer: ideer til et perfekt kombinasjonsrom

Fungerer du fra tid til annen i ditt eget hjem, men trenger også et gjesterom? Det er ideelt å sette opp et kombinasjonsrom av gjesterom og kontor. For dette trenger du en sovesofa og inspirasjon til innredningen. Her er noen ideer om hvordan du gjør din kombinasjonsplass attraktiv.

nice-liten-kombi space-med-en-sovesofa

Estetikk og enkelhet - dette er det ideelle kombinasjonsrommet

Kombinerer plass-make-sokkel-desk-sofa bed-and-persienner

Hvis du ønsker å jobbe effektivt på rommet, bør rommet se pent ut, men bestilt. Det er ideelt hvis sengen ikke opptar mer enn en tredjedel av rommet. Sovesofaer har fordelen at du kan kaste dem i løpet av dagen. En annen og veldig plassbesparende ide er å velge en vegg enhet, hvor sengen er foldet opp. Denne løsningen er spesielt praktisk for små mellomrom. Selv hemsenger er en måte du kan vurdere. Hvis du har valgt en sovesofa, finner du mange attraktive modeller for husholdningen din på www.lifestyle4living.de.

Sovesofa, skrivebord og hyller - en god kombinasjon

Moderne kombi plass-med-en-hyllesystem og-en-sovesofa

Hvis sovesofa ikke bare brukes av gjester, vil du sette pris på møblene hvis du vil ta en pause i arbeidstiden. For at rommet skal brukes effektivt, er store og små vegghyller nyttige. Optimal er en lang hyllevegg, hvor du ordner bøker, filmer eller deco klart. I tillegg er et magasinkort et godt tilbehør som skaper en oversikt i kombinationsrommet ditt. Skrivebordet ditt bør være utformet slik at det ikke går for å holde deg borte fra jobben. Lag nok mulighet til å studere dokumentene dine. Det er heller ikke hyggelig å koble kablet til de besøkende til å se på. Mange arbeidsbord og møbler har en effektiv kabelrute som sparer kaos i kombinasjonsrommet.

Tilbehør og belysning - dette er hvordan kombinasjonsrommet lykkes

Kombinerer plass-moderne-belysning-og-praktisk-møbler

I tillegg til seng og skrivebord er det andre komponenter som forbedrer et rom. Tomte på veggene fylles med bilder. Et lite bord som en plante står på, vil sikre ditt velvære i kreative pauser, og vil også tilfredsstille dine gjester. Avhengig av vinduets størrelse trenger du også en tilstrekkelig stor lyskilde. Ideelle er dimmbare lamper. Mens du jobber, doner nok lys, mens gjester som bare hviler, foretrekker et mindre kraftig lys. Rullegardiner eller gardiner beskytter mot lyst sollys, noe som forstyrrer søvnen til gjestene. For deg er dette tillegget også nyttig fordi du ikke er blindet av solen i arbeidstiden.

 En kombinasjon av arbeid og gjesterom er en fin løsning for enkelte hjemmearbeidere.

veldig-attraktive-kombi space-med-en-interessant-sengs

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

24 − = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map